Birecik, Şanlıurfa* – Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede huzur ve güvenliği sağlamak adına yürüttükleri kararlı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. 49 ayrı suçtan aranan ve toplamda 21 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Ç. (24), polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla 19 Ağustos 2024 tarihinde yakalandı. “Suç Makinesi” olarak adlandırılabilecek A.Ç., özellikle “Banka ve Kredi Kurumlarını Araç Olarak Kullanmak Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan aranıyordu. Rize, Antalya, Diyarbakır, Şanlıurfa gibi birçok ilden hakkında aranma kaydı bulunan zanlı, Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu gözaltına alındı. Yakalanan şahıs, 20 Ağustos 2024…

ASAYİŞ Birecik Birecik Emniyet müdürlüğü Birecik İlçe Emniyet müdürlüğü GÜNDEM 

Birecik, Şanlıurfa* – Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede huzur ve güvenliği sağlamak adına yürüttükleri kararlı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. 49 ayrı suçtan aranan ve toplamda 21 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Ç. (24), polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla 19 Ağustos 2024 tarihinde yakalandı.

“Suç Makinesi” olarak adlandırılabilecek A.Ç., özellikle “Banka ve Kredi Kurumlarını Araç Olarak Kullanmak Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan aranıyordu. Rize, Antalya, Diyarbakır, Şanlıurfa gibi birçok ilden hakkında aranma kaydı bulunan zanlı, Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu gözaltına alındı.

Yakalanan şahıs, 20 Ağustos 2024 tarihinde adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi. İlçe halkı, Birecik Emniyet Müdürlüğü’nün suçla mücadelede gösterdiği bu kararlı duruştan ve başarılı operasyonlardan memnuniyet duyuyor. Emniyet ekiplerinin bu tür çalışmalarının devam etmesi, halk arasında güven ve huzur ortamını pekiştiriyor.

Önerilen Haberler

Leave a Comment